Wat is een optimyst haard?

Een Optimyst haard is een type elektrische haard dat een zeer realistisch vlameffect creëert door middel van waterdamp en LED-verlichting. Het vlameffect van een Optimyst haard is bijna niet van echt vuur te onderscheiden en zorgt voor de sfeer en gezelligheid van een traditionele open haard, zonder de nadelen van rook, geur en vuur.

Het Opti-myst systeem gebruikt een combinatie van waterdamp en LED-verlichting om een vlameffect te creëren. De damp wordt gecreëerd door water te verwarmen en dit te verdampen met behulp van ultrasone trillingen. De LED-verlichting geeft de illusie van gloeiend as en smeulende kolen.

Een groot voordeel van de Optimyst haard is dat ze zeer veilig zijn omdat er geen echt vuur wordt gebruikt. Dit maakt ze een goede keuze voor huizen waar kinderen of huisdieren wonen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en hebben ze geen schoorsteen of ventilatie nodig.

Optimyst haarden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke kamer in huis. Sommige modellen kunnen ook worden gebruikt als verwarmingselement, waardoor ze niet alleen sfeer toevoegen, maar ook de kamer kunnen verwarmen.

Een ander voordeel van elektrische haarden zoals de Optimyst haard is dat ze energiezuinig zijn en geen luchtvervuiling veroorzaken, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan traditionele open haarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *